Головне меню

Популярні рецепти

Індичка, тушкована з печерицями у вершках - рецепт з фото
Індичка, тушкована з печерицями у вершках
Індичка, тушкована з печерицями у вершках

Кожен раз готуючи індичатину я все більше і більше переконуюся, що за смаковими якостями з нею може зрівнятися мало яке м'ясо. Так само як і по корисності і поживними властивостями. На цей раз я протушкувала індичку у вершках, додавши молоденьких печериць і часнику. Результат - ситий і задоволений чоловік плюс твердий намір повторити цю страву ще раз найближчим часом

Орієнтовний час приготування: 1 година

Інгредієнти:

700 г філе стегна індички
300 г печериць
1 невелика цибулина
150 мл курячого бульйону або води
150 мл жирних вершків
2 зубчики часнику
сіль і перець за смаком

М'ясо нарізаємо на шматочки на один укус. Цибулю дрібно рубаємо. Печериці нарізаємо на великі шматочки.

В три партії обсмажуємо на сильному вогні, періодично помішуючи, по 5 хвилин на партію. Прибираємо м'ясо на тарілку.
Індичка, тушкована з печерицями у вершках
Кладемо в сотейник гриби і цибулю. Смажимо, помішуючи, до золотистого кольору, близько 5-7 хвилин.
Індичка, тушкована з печерицями у вершках
Повертаємо в сотейник м'ясо, вливаємо бульйон або воду, доводимо до кипіння. Солимо за смаком, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні до м'якості м'яса, близько 20 хвилин.
Індичка, тушкована з печерицями у вершках
Вливаємо в сотейник вершки і кладемо дрібно нарізаний часник. Прогріваємо протягом 5 хвилин і знімаємо з плити.
Індичка, тушкована з печерицями у вершках
Подаємо з відварним рисом.
Індичка, тушкована з печерицями у вершках
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти