Головне меню

Популярні рецепти

Качина грудка з суміші п'яти спецій - рецепт з фото
Качина грудка з  суміші п'яти спецій
Качина грудка з  суміші п'яти спецій

Китайська суміш "П'ять спецій" включає корицю, бадьян, фенхель, гвоздику і сичуаньський перець у рівних частинах. Якщо постаратися - її можна знайти у вже готовому вигляді. Якщо не вийшло знайти - ви можете купити інгред
ієнти окремо і приготувати суміш самостійно. Смажена качина грудка з сумішшю п'яти спецій має дуже цікавий смак - мені і не тільки мені такий варіант приготування качки сподобався більше, ніж запікання птиці цілком.
Інгредієнти на 4 порції:

3 цілих качиних грудки або 6 філе зі шкірою
2 ч.л. суміші 5 спецій
сіль за смаком

Відокремлюємо качине філе від кісток, шкіру не знімаємо. Натираємо сіллю і спеціями з обох сторін.
Качина грудка з  суміші п'яти спецій
На середньому вогні розігріваємо сковорідку з 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо грудки шкірою вниз і смажимо близько 10 хвилин, поки шкіра не стане хрусткою і золотистою.

Зливаємо майже весь жир, перевертаємо грудки і смажимо ще 8 хвилин.

Знімаємо з сковороди, даємо полежати 5 хвилин, потім нарізаємо скибочками і подаємо.

Ідеальний гарнір - рис
Качина грудка з  суміші п'яти спецій
Смачного!

 




Схожі кулінарні рецепти