Головне меню

Популярні рецепти

Курка з імбиром і гострим перцем - рецепт з фото
Курка з імбиром і гострим перцем
Курка з імбиром і гострим перцем

А не пройтися нам по гостренькому? Курочка по цьому рецепту якраз відмінно для цих цілей підходить. Суміш з імбиру, перчиком халапеньо та цибулі, з якою запікається птах, надає страві гострий пікантний смак. Сама курка виходить м'якою і соковитою - навіть проблемна для багатьох грудка.


Інгредієнти:

1 ціла курка вагою близько 1,6 кг
50 г вершкового масла кімнатної температури
шматочок імбиру близько 5 см в довжину
1 ст.л. нарубаних маринованих перчиків халапеньо
1 ст.л. лаймового соку
1 ч.л. меленого коріандру
3 середніх цибулини + 1 маленька
сіль і перець за смаком
Курка з імбиром і гострим перцем
3 середніх цибулини нарізаємо кільцями і укладаємо на дно форми для запікання.
Курка з імбиром і гострим перцем
Імбир, перчики і маленьку цибулину дрібно рубаємо.
Курка з імбиром і гострим перцем
Змішуємо з вершковим маслом, лаймовим соком, коріандром, 1 ч.л. солі і 1 / 4 ч.л. чорного перцю.
Курка з імбиром і гострим перцем
Акуратно просовуємо пальці між шкірою та м'ясом курки і промазуємо там гострою сумішшю (починаємо з ніжок, закінчуємо грудкою).
Курка з імбиром і гострим перцем
Кладемо курку у форму поверх цибулі, пов'язуємо ніжки для компактності.
Курка з імбиром і гострим перцем
Ставимо в розігріту до 220 градусів духовку і запікаємо близько години (у готової курки з проколу ножем в самому товстому місці випливає прозорий сік), в процесі періодично поливаємо соком, що виділяється. Виймаємо з духовки, накриваємо фольгою і даємо постояти 10 хвилин.

Нарізаємо на порційні шматки й подаємо.
Курка з імбиром і гострим перцем
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти