Головне меню

Популярні рецепти

Галантін з курки - рецепти з фото
Галантін з курки
Галантін з курки

Давненько я обіцяла викласти цей рецепт. Нарешті дійшли руки. На перший погляд це блюдо здається дуже складним - але це тільки в перший раз. За останній тиждень я приготувала аж три (!!!) таких курки, і всі вони пішли дуже оперативно в супроводі задоволених щебет і компліментів гостей. Загалом, смачна штука.



інградієнти:


1 ціла курка вагою близько 2 кг,
півкіло яловичого фаршу,
300 г печериць,
1 солодкий перець (червоний або жовтий - я взагалі взяла по половинці того й іншого),
2 яйця, 100 г сиру,
3-4 скибочки білого хліба,
трохи молока,
трохи майонезу,
пучок зелені ,
сіль за смаком.
Галантін з курки
Знімаємо з курки шкіру, намагаючись зробити в ній якомога менше дірок Крильця повинні також залишитися на тлінній оболонці. Цей етап, мабуть спмий нудний і трудомісткий.
Галантін з курки
М'ясо обрізаємо з кісток
Галантін з курки
і пропускаємо через м'ясорубку. Готуємо начинку. Печериці ріжемо шматочками і обсмажуємо в маслі.
Галантін з курки
У ту ж ємність відправляємо прокручену курятину, яловичий фарш, розмочений у молоці батон, зелень, порізаний шматочками перець, сирі яйця і потертий на крупній тертці сир
Галантін з курки
і замішуємо веселенький фаршік.
Галантін з курки
В курячій шкірі зашиваємо всі отвори, крім того, через яке будемо запихати фарш. Щільно набиваємо оболонку і зашиваємо.
Галантін з курки
Кладемо курку на деко, змащуємо майонезом і відправляємо в розігріту духовку (200 градусів) приблизно на 30 хвилин.
Галантін з курки
Готову страву нарізаємо скибочками і подаємо з гарніром.
Галантін з курки
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти