Головне меню

Популярні рецепти

Курчата в сухарях (Закарпатська кухня)

Курчата в сухарях (Закарпатська кухня)

Тушку курчати розрубують уздовж грудної кісточки і хребта на дві половини. Більших курчат розрізають на чотири частини. Крильця закладають за спинку і підкладають під них печінку. Солять і витри­мують на холоді протягом і години.

Потім кожну частину обкачують в борошні, змочують у збитих з молоком яйцях, посипають молотими сухарями і смажать у великій кількості олії до золотистого кольору, стежачи, щоб м'ясо просмажи­лось до самих кісток.

Обсмажені куски курчат укладають у каструлю, на кожну порцію кладуть кусочок масла і ставлять у нагріту духовку, не накриваючи, на 10—15 хвилин.

Витрати продуктів па одну порцію: курчата 404 г, борошно 5 г, сухарі 5 г, яйце 1/2 шт., молоко 10 г, сіль 5 г, олія 20 г, масло вершкове 10 г.

Курчат можна подавати з відвареною картоплею та салатом з огірків.




Схожі кулінарні рецепти