Головне меню

Популярні рецепти

Курчата в сметані (Закарпатська кухня)

Курчата в сметані (Закарпатська кухня)

Тушки курчат кладуть у киплячу воду і варять 10—15 хв. Потім курчат вибирають з води, солять, кладуть у сотейник або на лист, поливають розтопленим вершковим маргарином і смажать у духовці до готовності, періодично перевертаючи і поливаючи жиром і соком, в якому вони смажаться.

Обсмажені курчата розрізають на порціонні куски, заливають сметаною і тушкують протягом 5—10 хвилин.

Подають курчат гарячими разом з підливою, в якій вони тушкува­лися, і додають комбінований гарнір.

Витрати продуктів на одну порцію: курчата 210 г, маргарин вершковий 10 г, сіль 3 г, сметана 55 г.




Схожі кулінарні рецепти