Головне меню

Популярні рецепти

Качка або гуска по-домашньому (Закарпатська кухня)

Качка або гуска по-домашньому (Закарпатська кухня)

Тушку качки або гуски рубають на куски в 35—40 г, солять і обсмажують. Обсмажені кусочки укладають в горшечок, додають сиру картоплю, нарізану часточками, пасеровану цибулю, чорний перець і лавровий лист. Потім куски м'яса заливають бульйоном або водою так, щоб вони були трохи покриті рідиною. Тушкують у духовці протя­гом 45—60 хвилин, до готовності.

Подають страву гарячою в горшечку, в якому її готували.

Витрати продуктів на одну порцію: качка 240 г або гуска 256 г, цибуля 24 г, картопля 213 г, маргарин столовий 7 г, бульйон або вода 110 г, сіль 3 г, чорний перець 0,02 г, лавровий лист 0,01 г.




Схожі кулінарні рецепти