Їдемо в штат Флорида, купуємо мисливську ліцензію на відстріл крокодила. Вибір за вами, з чим хочете полює? гвинтівка, або цибуля по старинці!
Ну а якщо ви не мисливець тоді йдемо в магазин і купуємо м'ясо крокодила вирощеного на фермах Луїзіани!
Ну а якщо у вас крокодили не літають і не продаються, тоді відмінно підійде куряча грудка!
Почнемо з м'яса: Нарізаємо на середнього розміру кусочки. Заливаємо кефіром і заздалегідь вимоченим шафраном в теплому вині. Добавляємо роздавлений і дрібно нарізаний часник, нарізану цибулю, сік вичавленого лайма, чорний перець, сіль. Ставимо в холодильник на ніч!
На наступний день, прокинувшись з гарним настроєм, беремо овочі і розрізаємо цукіні, моркву та перець на 2 частини, так само і цибулю на 4 частини. Змішуємо з іншими овочами і збризкуємо оливковою олією!
Даємо прогрітий гриль і викладаємо на решітку овочі. Час смаження на середній температурі 6 хвилин, або по 3 хвилини на кожну сторону. Овочіі повинні бути злегка хрусткими!
Знімаємо овочі і накриваємо кришкою, щоб не охолонули й дійшли поки готуємо м'ясо!
Ставимо гриль на високу температуру і викладаємо м'ясо нанизане на бамбукові шампури. Час смаження 8 - 10 хвилин, або по 4 - 5 хвилин на кожну сторону!
Знімаємо готове м'ясо, нарізаємо овочі по крупніше і змішуємо з мясом. Збризкуємо соєвим і перцевим соусом. Повільно перемішуємо насолоджуючись ароматом гриля і овочів!
Ну а далі удачі і приємного апетиту!
Інгредієнти
Філе крокодила 1кг. (Можна замінити курячою грудкою).
Для маринаду: Кефір 200мл., Вино сухе біле 100мл., Шафран 1гр. (Сухий), Часник 2 зубки, Цибуля 1/2 головки, Лайм 1/2шт., Чорний перець 1/2ч.л., Сіль за смаком.
Для гарніру: Помідори 2шт., Цукіні 1шт., Морква не велика 3шт., цибуля 1 головка, Перець солодкий 2шт., Перець гіркий 1шт., Селера 2 стебла, Гриби шампіньйони 8шт.
Оливкова олія 3ст.л. Соєвий соус 5ст.л. Перцевий соус 2ст.л. Гарного настрою з почуттям гумору 10ст.л., Пляшка пива 1шт.
|