Головне меню

Популярні рецепти

Aloo Pulao (індійський плов з картоплею) - рецепт з фото

Aloo Pulao (індійський плов з картоплею)Aloo Pulao (індійський плов з картоплею)


інгредієнти:


Рис басматі (тільки!) 1 стакан
В оригіналі "ДХІ"-топленное індійське масло 50 гр. (Використовував звичайне вершкове)

Спеції:

Зіра 1 ч.л
Куркума 1 ч.л
Коріандр 1 ч.л
Імбир свіжий 1 ч.л
Часник 1 зубчик

Мелений перець чилі 0,5 ч.л
Сіль за смаком


Картопля 2 шт.
Горошок свіжоморожений 1 ст.
Вода 2 ст.

 



Вихідні продукти

Aloo Pulao (індійський плов з картоплею)

1. Як більшість індійських страв починаємо з обсмажування спецій на вершковому маслі. Як кажуть індуси-даємо спеціям "розкритися" (зерна коріанра попередньо дроблю в ступці, часник товчемо)). Близько хвилини, щоб не згоріли

Aloo Pulao (індійський плов з картоплею)

2. Додаємо порізану кубиками картоплю, перемішуємо. Смажимо хвилини дві

Aloo Pulao (індійський плов з картоплею)

3. Поки не підрум‘яниться ...

Aloo Pulao (індійський плов з картоплею)

4. Добаляємо рис і перемішуємо .. Обсмажуємо ще дві хвилини

Aloo Pulao (індійський плов з картоплею)

5. Закидаємо горошек і добавлаем воду, солимо. Як тільки вода закипить, закриваємо кришкою сковорідку і переводимо на найменший огонь. Готуємо 25 хвилин до м'якості рису і повного всмоктування води.

Aloo Pulao (індійський плов з картоплею)

6. Вимикаємо вогонь, відкриваємо сковорідку. Даємо постояти хвилин 5 щоб вийшла зайва волога.

Aloo Pulao (індійський плов з картоплею)

7. Ось так це виглядає після перемішування плову ... (поруч курча тандурі, поки ще в маринаді)

Aloo Pulao (індійський плов з картоплею)

8. Смачного!

Aloo Pulao (індійський плов з картоплею)




Схожі кулінарні рецепти