Головне меню

Популярні рецепти

Відварні бички
Відварні бички

Бички очищають, промивають і заливають процідженим відваром моркви, петрушки, цибулі, запашного перцю і лаврового листу так, щоб він тільки покрив рибу. Потім бички солять і варять до готовності, а бульйон зливають і наполовину випаровують.

Варені бички подають з вареною картоплею, поливають підготовле­ним бульйоном і посипають зеленню петрушки. Окремо до бичків подають тертий хрін, заправлений оцтом, цукром і сіллю.

На 1 кг бичків — 800 г картоплі, по 1/2 кореня моркви і петрушки, 1/2 цибулини, 4 горошини запашного перцю, 1 лавровий листок, 100 г хріну, 1 чайну ложку цукру, 1/2, склянки оцту, 2 склянки рибного бульйону.




Схожі кулінарні рецепти