Головне меню

Популярні рецепти

Судак з печерицями

Судак з печерицями

Цибулю, коріння моркви і петрушки обчищають, нарізують, зали­вають гарячою водою і варять 15—20 хв., відвар проціджують.

Судак очищають, промивають, нарізують порціями, заливають про­цідженим овочевим відваром, кладуть лавровий лист і варять до готов­ності.

Печериці обчищають, промивають, нарізують шматочками, припускають разом з лимонною кислотою чи оцтом, додають підсмажене на маслі борошно, перець, вливають бульйон, в якому варився судак, і добре прова­рюють. Картоплю обчищають і варять до готовності.

Судак подають з відвареною картоп­лею, поливаючи підливою з печерицями і посипаючи дрібно посіченою зеленню петрушки.

На 1 кг судака — 250 г печериць, 3 ст. ложки вершкового масла, 1 кг картоплі, і ст. ложку пше­ничного борошна, 1/2 цибулини, по 1/2 кореня моркви і петрушки, 1 лавровий листок, 5 горошин гіркого перцю, 1 г лимонної кислоти, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 3 склянки овочевого відвару.




Схожі кулінарні рецепти