Головне меню

Популярні рецепти

Судак, тушкований у сметані
Судак, тушкований у сметані

Очищений і промитий судак нарізують порціями, кладуть у змаще­ний маслом сотейник, зверху насипають шар нарізаної тоненькими кру­жальцями чищеної картоплі, потім знову кладуть судак — і так кілька разів, завершуючи картоплею. Потім солять, посипають перцем, зали­вають розігрітим маслом і сметаною, закривають посудину кришкою, ставлять в духовку і тушкують до готовності.

Подаючи на стіл, судак посипають зеленню петрушки.

На 1 кг судака — 100 г вершкового масла, 1/2 кг сметани, 1,5 кг картоплі, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, 4 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти