Головне меню

Популярні рецепти

Щука з хріном тушкована
Щука з хріном тушкована

Щуку промивають, очищають, нарі­зують порціонними кусками і солять. Обчи­щений хрін протирають на тертці і злегка підсмажують на вершковому маслі. У добре змащену маслом каструлю кладуть куски щуки, зверху посипають підсмаженим хріном, заливають сметаною і тушкують на невеликому вогні.

Тушковану щуку перекладають в іншу посудину, а сметану, в якій вона тушку­валась, заправляють вершковим маслом, оцтом і цукром.

Подаючи на стіл, щуку поливають сметаною з хріном, в якій вона тушкува­лась. На гарнір подають відварену кар­топлю.

На 500 г щуки — 40 г вершкового масла, 1/2 склянки сметани, 1/2 кореня хріну, 1 ст. ложку оцту, 1 чайну ложку цукру, 600 г картоплі.




Схожі кулінарні рецепти