Головне меню

Популярні рецепти

Карасі в сметані
Карасі в сметані

Карасі потрошать, розрізуючи черевце від голови до анального от­вору, виймають нутрощі, видаляють зябра, але голову залишають. Випотрошені карасі старанно промивають холодною водою, добре об­тирають рушником, натирають сіллю, посипають перцем, обкачують у борошні, кладуть на сковороду з розтопленим маслом і обсмажують з обох боків до рум'яного кольору. Смажені карасі кладуть на сково­роду з білого металу, попередньо змащену маслом, кругом обкладають нарізаною кружальцями смаженою картоплею, заливають сметаною, посипають сухарями, додають трохи масла і ставлять в духовку запікатись.

На 600 г карасів — 80 г вершкового масла, 20 г сухарів пшеничних, 25 г пшеничного борошна, 400 г сметани, 1 кг картоплі, 40 г вершкового масла для смаження картоплі.




Схожі кулінарні рецепти