Головне меню

Популярні рецепти

Баба-шарпанина з риби
Баба-шарпанина з риби

Судака обчищають, промивають, видаляють кістки, нарізують кусками і варять до готовності, додаючи петрушку, моркву, лавровий лист, за­пашний перець, сіль і частину взятої цибулі.

Борошно просіюють, пересипають в каструлю, кладуть туди злегка підсмажену на маслі цибулю, потроху доливають рибного бульйону, в якому варився судак, і замішують густе, як сметана, тісто. Зварений судак розділяють на дрібні кусочки, посипають перцем, кладуть у зма­щені маслом сковорідки з білого металу, заливають підготовленим тіс­том і перед подаванням страви на стіл ставлять в духовку запікатись.




Схожі кулінарні рецепти