Головне меню

Популярні рецепти

Риба в млинчиках
Риба в млинчиках

З борошна, яєць, цукру і молока замі­шують тісто і випікають млинчики. Очи­щене і промите м'ясо судака (без шкіри і кісток) нарізують тонкими пластинками, солять, обсмажують, кладуть на підсма­жений бік млинчика, складають у вигля­ді книжечки, змазують яйцем, посипають сухарями, обсмажують до рум'яного ко­льору і ставлять у духовку досмажу­ватись.

До млинчиків з рибою подають томат­ну підливу.

Приготування підливи. Моркву і цибулю нарізують, злегка об­смажують на маслі, додають злегка під­смажене борошно і томат, розводять риб­ним бульйоном, варять, проціджують, доводять до кипіння і заправляють верш­ковим маслом.

На 1 кг судака — 1 склянку пшеничного бо­рошна, 1 яйце, 1 чайну ложку цукру, 2 склянки молока, 100 г вершкового масла, 2 ст. ложки суха­рів, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1/4 цибули­ни, 1/2 кореня моркви, 1/2 склянки томату-пюре, 3% склянки бульйону.




Схожі кулінарні рецепти