Головне меню

Популярні рецепти

Рибні крученики по-київському
Рибні крученики по-київському

Щуку або судак очищають, проми­вають, пластують і, не зди­раючи шкіри, суцільною скибкою зрі­зують м'ясо з кісток. На та­кий шматок накладають один із зазначе­них нижче фаршів, згортають у трубку, обв'язують міцною ниткою, обкачують у яйці, посипають сухарями, смажать на розпеченій сковорідці, ставлять в духовку і доводять до готовності.

На 800 г щуки чи судака: 2 яйця, 1/4 склянки сухарів, 4 ст. ложки верш­кового масла.

Фарші. Рис з яйцями. Відва­рюють на молоці рис, солять, додають січені варені яйця, вершкове масло і все добре перемішують.

На 1/2 склянки рису — 3 яйця, 4 ст. ложки вершкового масла.

Цибуля з сухарями. Дрібно посічену цибулю злегка підсмажують, до­дають сухарі, яйце, сметану і добре пе­ремішують.

На 3 цибулини — 2 ст. ложки вершкового масла, 1/2 яйця, 1/2 склянки сухарів, 1/2 склянки сметани.




Схожі кулінарні рецепти