Головне меню

Популярні рецепти

Короп з начинкою з гречаної каші та грибів
Короп з начинкою з гречаної каші та грибів

Короп очищають, промивають, через розріз у спинці виймають кістки і нутро­щі, стежачи за тим, щоб все м'ясо лиши­лося біля шкіри.

Промиті і попередньо розмочені гриби варять до готовності, дрібно шаткують і смажать разом з посіченою цибулею.

З підсмажених гречаних крупів на грибному бульйоні варять розсипчасту кашу. В неї додають обсмажені з цибулею гриби, сирі яйця, мелений перець, сіль. Все добре змішують і одержаною масою начиняють підготовленого коропа, солять його, обкачують у борошні, обсмажують у розігрітому маслі до рум'яного кольору, а потім ставлять у духовку і доводять до готовності.

Подаючи на стіл, короп нарізують пор­ціонними кусками і поливають розігрітим вершковим маслом.

На 1 кг коропа — 1/2 склянки гречаних крупів, 50 г сушених грибів, 100 г вершкового масла, З яйця, 11/2 цибулини, 2 горошини гіркого перцю, 2 ст. ложки пшеничного борошна, 11/2 склянки грибного бульйону для варіння каші.




Схожі кулінарні рецепти