Головне меню

Популярні рецепти

Перкельт з коропа (Угорська кухня)
Перкельт з коропа
1 короп вагою близько 3 кг
500 г цибулі
50 г червоної паприки
50 г жиру
20 г солі
6 шт. зеленої паприки
3 помідори або 200 г томат-пюре
Після того, як короп очищений, випатрати і промити, його обробляють на 2 філейні половини, які розрізають на шматки по 200 г і солять. У дрібній каструлі (краще всього годиться емальований посуд) легко підсмажують в жирі дрібно нарізану цибулю і приправляють його сіллю і паприкою.

Потім шматки коропа опускають в каструлю з цибулею і додають туди нарізані кружальцями помідори (або томат-пюре) і зелену паприку. Все це заливають звареним з голови і кісток коропа бульйоном і ставлять охолоджуватися на слабкому вогні в духовку. Час від часу за рибою треба поглядати. Якщо вилка легко входить в рибу, то це означає, що страва готова.

Подавати його можна з картоплею або з галушками.



Схожі кулінарні рецепти