Головне меню

Популярні рецепти

Короп, смажений у духовці (Угорська кухня)
Короп, смажений у духовці
1 короп вагою близько 3 кг
400 г копченого сала
3 дцл сметани
30 г солі
1 кг картоплі
400 г цибулі
100 г вершкового масла
40 г червоної паприки
300 г помідорів
6 шт. зеленої паприки
Очищеного і випотрошеного коропа пластують уздовж на дві половинки і розрізають на шматки вагою по 200-250 г, у яких роблять надрізи і шпигують їх тонкими скибочками копченого сала з приправкоюсіллю і паприкою.
Дно протвеня з високими краями змащують маслом і покривають кружечками напівзвареної картоплі, на які накладають шматки коропа.

Їх покривають цибулею, зеленим паприкою і нарізаними кружальцями помідорами, злегка поливають топленим маслом і ставлять в духовку.

Коли риба наполовину готова, її поливають сметаною з невеликою добавкою борошна, після чого продовжують смажити в негарячій духовці до тих пір, поки риба і картопля не дійдуть.



Схожі кулінарні рецепти