Головне меню

Популярні рецепти

Філе з судачків по-угорськи (Угорська кухня)
Філе з садочків по-угорськи
3 судачка вагою по 500 г
400 г сметани
300 г цибулі
20 г червоної паприки
100 г вершкового масла
15 г солі
Судачків обробляють на філе, виймають кістки і здирають шкіру.

У дрібну каструлю з підрум'яненим у вершковому маслі і посипаним червоною паприкою цибулею наливають півтора літра підсоленої води і кидають туди голови, плавники і хребти.

Вміст кип'ятять 20-25 хвилин
і потім додають сметану. Відвар - соус знову доводять до кипіння, заправляють борошном, підсмаженим у вершковому маслі до світло-золотистого кольору, і проціджують через сито.
Філе з судачків припускають у підсоленій воді і потім викладають на блюдо, заливаючи приготованим соусом.

Влітку блюдо
можна прикрасити часточками зеленої паприки.

Окремо до блюда подається гарнір з відвареної картоплі або галушок



Схожі кулінарні рецепти