Головне меню

Популярні рецепти

Філе з судачків по-селянськи (Угорська кухня)
Філе з судачків по-селянськи
3 судачка по 500 г
300 г цибулі
15 г солі
150 г копченого сала
2-3 шт. зеленої паприки
2 свіжих помідора
30 г червоної паприки


У судачків відділяють філе і промивають.

Сало нарізають
маленькими шматочками і підсмажують в сотейнику (дрібна каструля) до тих пір, поки не розтопиться половина сала.

Тоді в сотейник додають
дрібно нарізану цибулю і підсмажують його до золотистого кольору. Потім цибулю посипають паприкою, а в сотейник наливають 3-4 дцл води. Опустивши туди голови, плавники, кістки і хвости судачків, кип'ятять відвар до повного розм'якшення цибулі. Тоді з відвару виймають шматочки сала, а відвар проціджують і припускають в ньому філе.

Подають з відвареною картоплею.
Влітку до соусу можна додавати нарізану соломкою зелену паприку з круглими скибочками помідорів.



Схожі кулінарні рецепти