Головне меню

Популярні рецепти

Балатонський судак з раками (Угорська кухня)
Балатонський судак з раками

Шматки судака припускають в білому вині, кладуть їх на блюдо й заливають голландським соусом (див. нижче).

На шматки риби, розкладені на блюді, накладають перкельт з раків, приготовлений за рецептом 40. На одну порцію потрібно 150-200 г риби та 3-4 рака.
Голландський соус. Збити на легкому вогні (найкраще каструльку занурити наполовину в киплячу воду) 6 жовтків з невеликою кількістю вершків, поступово додаючи 300 г топленого масла.

Щоб жовтки не згорнулися і не пристали до стінок каструлі, масло треба підливати дуже повільно, безперервно й енергійно помішуючи вінчиком.

Соус приправити лимонним соком, перцем і сіллю.



Схожі кулінарні рецепти