Головне меню

Популярні рецепти

Філе з судачків по-баконьскі (Угорська кухня)

 

Філе з судачків по-баконьскі

3 балатонських судачка по 600 г кожен
250 г печериць
30 г борошна
2,5 дцл сметани
25 г солі
100 г вершкового масла


Рибу потрошать, відрізують голови, відокремлюють філе від хребта, ножем здирають шкіру і промивають. Посоливши, філе укладають на сковороду з вершковим маслом. Голови і кістки варять окремо в підсоленій воді.
Нарізану цибулю підрумянюють у вершковому маслі і додають до нього нарізані тонкими скибочками шампіньйони. Все це підсмажують і посипають паприкою. Потім підливають відвар з голів і кісток, додають сметану з невеликою кількістю борошна, солять і доводять до кипіння.
Отриманим соусом заливають рибу і припускають потім в духовці. Блюдо подають з відвареною картоплею або галушками, посипавши його дрібною петрушкою і нарізаною тонкими кружальцями зеленою паприкою.
Подібним же чином можна готувати яйця "в мішечку" без шкаралупи. У цьому випадку замість рибного бульйону вживають м'ясний.

 




Схожі кулінарні рецепти