Головне меню

Популярні рецепти

Рагу з раків по-карпатськи (Угорська кухня)
Рагу з раків по-карпатськи

30 раків
150 г печериць
100 г вершкового масла
0,5 дцл свіжої сметани
кайенский перець
кріп і червона паприка
Взяти повну ложку соусу велуте, додати до нього 0,5 дцл свіжої сметани, рубаного кропу і, помішуючи, варити на слабкому вогні.

Нарізані скибочками шампіньйони підсмажити в олії на сильному вогні і додати їх до соусу.

Нарешті опустити в нього очищені ракові шийки і клішні, приправити сіллю, невеликою кількістю кайенского перцю і закип'ятити.

Перед тим як подавати, окропити декількома краплями ракового масла.

Подавати з рисом. (Цю страву можна готувати і без печериць.)



Схожі кулінарні рецепти