Головне меню

Популярні рецепти

Ретеш з раками (Угорська кухня)
Ретеш з раками

Взяти 30 раків, зварених в невеликій кількості води.

Очистити шийки і клішні від шкаралупи, додати 2 булочки, вимочених в вершках і потім віджатих. Все взяте нарубати, додати два яйця, збитих як для яєчні, і гарненько перемішати.

Розтопити 100 г ракового масла, покласти в нього яєчний жовток і ціле яйце, солі і маленьку щіпку товченого мускатного горіха. Влити цей соус в приготовану масу, гарненько перемішати і дати постояти. Приготувати тісто як і для ре-тішачи, але з тією різницею, що замість 20 г жиру в нього кладеться відповідну кількість ракового масла.

Сам же ретеш готується так само, як і всякий інший ретеш, тільки перед тим як ставити в духовку, його поливають кип'яченим молоком і тримають на гарячій плиті до тих пір, поки молоко майже зовсім не випарується.

Потім змастити його олією раковим і відразу ж поставити в духовку.



Схожі кулінарні рецепти