Шашлички з сьомги з каррі
Що ж, продовжуємо нашу рибну серію. На цей раз під прицілом об'єктиву - дорогоцінна риба сьомга. Дорогоцінна в першу чергу в плані смакових і живильних властивостей і користі для здоров'я.
До речі, сьомгу в цьому рецепті ви можете замінити білою рибою з щільною м'якоттю - наприклад, тріскою або сайда.
Орієнтовний час приготування: 35 хвилин
Інгредієнти на 4 порції:
500 г філе сьомги
1 ч.л. порошку каррі
6 ст.л. оливкової олії
сіль за смаком
Рибу нарізаємо на невеликі шматочки зі стороною 2,5-3 см.
Масло змішуємо з каррі і сіллю.
Кладемо шматочки риби в пряне масло, перемішуємо й даємо постояти близько 15-20 хвилин.
Нанизуємо рибу на дерев'яні шпажки.
Сковороду, змащену рослинним маслом, розігріваємо на вогні трохи сильніше середнього.
Кладемо шашлички і смажимо з усіх боків до готовності, близько 5-7 - хвилин в загальній складності.
Подаємо гарячими з часточками лимона.
Смачного!
Схожі кулінарні рецепти |