Головне меню

Популярні рецепти

Кальмари, фаршировані омлетом і шампіньйонами - рецепт з фото
Кальмари, фаршировані омлетом і шампіньйонами
Кальмари, фаршировані омлетом і шампіньйонами

Баклажани ми фарширували. Свинячу шию фарширували. Навіть печериці фарширували ... Так зрадіють нелюбителі м'яса і птиці - я дійшла-таки до страв з морепродуктів. Кальмар так і проситься, щоб його набили чимось смачним - сама форма тушки сприяє цьому. Ну що ж, нафаршируем його, коли вже на те пішло.
Орієнтовний час приготування: 40 хвилин

Інгредієнти:

4 тушки кальмара, попередньо очищених
6 середніх яєць
300 г печериць
невеликий пучок кропу
150 г напівтвердого сиру
сіль і мелений чорний перець за смаком

Гриби нарізаємо пластинками, кріп дрібно рубаємо, сир тремо на тертці.
У сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо гриби і смажимо, помішуючи, до м'якості, близько 5 хвилин.
Кальмари, фаршировані омлетом і шампіньйонами
Розбиваємо яйця в сковороду до грибів, додаємо сіль і перець. Смажимо, розмішуючи яйця лопаткою, поки суміш не схопиться, близько 3 хвилин. Додаємо нарубану зелень і сир, перемішуємо.
Кальмари, фаршировані омлетом і шампіньйонами
Фаршируємо яєчно-грибною сумішшю тушки кальмарів. Заколюємо зубочистками.
Кальмари, фаршировані омлетом і шампіньйонами
Змащуємо кальмарів рослинним маслом, кладемо у форму і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо близько 20 хвилин. Подаємо гарячими або охолоджуємо, нарізуємо скибочками і подаємо як закуску.
Кальмари, фаршировані омлетом і шампіньйонами
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти