Головне меню

Популярні рецепти

Рибні палички в горіховій паніровці - рецепт з фото
Рибні палички в горіховій паніровці
Рибні палички в горіховій паніровці

Пропоную вам ще один рецепт смачної рибки. Золотиста хрустка скоринка і ніжна соковита м'якоть відмінно поєднуються з соусом тартар і свіжими овочами. Часу на приготування це блюдо вимагає мінімум, тому воно прекрасно підійде для вечері будня.


інгредієнти:

700 г філе білої риби (у мене тріска)
2 ст.л. борошна
1 яйце
100 г панірувальних сухарів
50 г мигдалю
50 г пармезану
сіль і перець за смаком
соус тартар для подачі

Рибу нарізаємо на середні шматочки.
Рибні палички в горіховій паніровці
Горіхи дрібно рубаємо, сир тремо на дрібну тертку. Змішуємо з панірувальними сухарями.
Рибні палички в горіховій паніровці
Рибу солимо і перчимо. Обвалюють у борошні.
Рибні палички в горіховій паніровці
Мачаєм в злегка збите яйце.
Рибні палички в горіховій паніровці
Обвалюють у панірувальних сухарях. Бажано, щоб шар панірування був не зовсім тонким - в такому випадку філе вийде більш соковитим.
Рибні палички в горіховій паніровці
Смажимо рибу на невеликій кількості олії на середньому вогні, по 5-8 хвилин з кожного боку.

Подаємо
з рисом і соусом тартар.
Рибні палички в горіховій паніровці
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти