Головне меню

Популярні рецепти

Риба по-верховинськи (Закарпатська кухня)

Риба по-верховинськи (Закарпатська кухня)

Підготовлену рибу — короп, хек або минтай нарізають куска­ми, солять, обкачують у борошні і обсмажують в олії на сковороді, до утворення рум'яної кірочки.

Нарізану півкружальцями цибулю підсмажують в олії до півготов­ності, додають нарізаний довгими смужками свіжий солодкий пе­рець і тушкують з цибулею під кришкою. Коли перець стане м'яким, додають нарізані часточками свіжі помідори, заправляють сіллю та чорним перцем і тушкують до готовності.

Смажену рибу укладають у сотейник, заливають тушкованими овочами і дають прокипіти.

При відсутності свіжих овочів їх можна замінити консервовани­ми.

Витрати продуктів на одну порцію: короп 189 г або хек сріблястий 181 г, минтай 193 г, сіль 3 г, борошно 16 г, олія 6 г, ци­буля 30 г, перець солодкий свіжий 66 г, помідори 100 г, перець чорний молотий 0,03 г.




Схожі кулінарні рецепти