Головне меню

Популярні рецепти

Риба по-домашньому (Закарпатська кухня)

Риба по-домашньому (Закарпатська кухня)

Хек або минтай розробляють на філе з шкірою, розрізають на пор­ціонні куски, злегка відбивають і посипають сіллю та чорним перцем.

Потім куски риби змочують в лізоні, обкачують в сухарях і сма­жать в розігрітій олії з обох боків до утворення золотистої кірочки.

Для лізона до збитих яєць додають сметану і перемішують.

Гарячу смажену рибу подають з смаженою картоплею або картоп­ляними крокетами, поливають розтопленим вершковим маслом і прикрашають гілкою зеленої петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: хек сріблястий нерозроблений 160 г або минтай нерозроблений 170 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,01 г, яйце 1/4 шт., сметана 5 г, олія 12 г, зелень петрушки 2 г, масло 10 г.



Схожі кулінарні рецепти