Головне меню

Популярні рецепти

Перкельт із коропа (Закарпатська кухня)

Перкельт із коропа (Закарпатська кухня)

Короп розробляють на філе з шкіркою без кісток і розрізають на порціонні куски.

Цибулю нарізають дрібними кубиками, пасерують в жирі і додають червоний молотий перець. В каструлю з пасерованою цибулею кла­дуть підготовлені куски риби, солять і тушкують на малому вогні до півготовності. Потім додають нарізані кружальцями свіжі помідори та свіжий солодкий перець, заливають бульйоном, приготовленим з плавників та кісток коропа і тушкують до готовності.

Перкельт із коропа подають з відвареною картоплею або картопля­ним пюре і посипають зеленою цибулею.

Витрати продуктів на одну порцію: короп 271 г, червоний молотий солодкий перець 5 г, цибуля ріпчаста 12 г, жир 10 г, помідори свіжі 50 г або томат-пюре 10 г, перець свіжий солодкий 31 г або консервований 35 г, сіль 4 г, бульйон 25 г, цибуля зелена 2 г.




Схожі кулінарні рецепти