Головне меню

Популярні рецепти

Короп по-берегівськи (Закарпатська кухня)

Короп по-берегівськи (Закарпатська кухня)

Рибу короп середньої величини з головою без зябрів натирають сіллю.

Готують фарш. Для цього копчене сало нарізають брусочками, обсмажують до напівготовності, додають нарізану кружальцями ци­булю, насічену зелень петрушки, заправляють сіллю та червоним пер­цем.

Підготовленого коропа фарширують, обкачують у борошні, поси­пають червоним молотим перцем і смажать в олії з обох боків, до утво­рення золотистої кірочки.

Готову рибу подають без гарніру, як гарячу закуску, прикрашаю­чи гілкою зеленої петрушки.

Витрати продуктів на одну порцію: короп свіжий 193 г, цибуля 20 г, сало копчене 10 г, зелень петрушки 7 г, перець червоний молотий 0.02 г, сіль 3 г, борошно 6 г, олія 8 г.




Схожі кулінарні рецепти