Головне меню

Популярні рецепти

Короп з овочевою начинкою (Закарпатська кухня)

Короп з овочевою начинкою (Закарпатська кухня)

Короп середньої величини добре промивають і солять. Готують фарш, для чого пасеровану цибулю змішують з консервованими або свіжими овочами. Фаршем начиняють рибу, зверху натирають товче­ним часником. Підготовлену фаршировану тушку обкачують у борош­ні і смажать в добре розігрітій олії з обох боків до появи рум'яної кірочки.

Фарширований короп подають з гарніром, або без гарніру як гаря­чу закуску, оформляючи зеленню.

Витрати продуктів на одну порцію: короп нероз­роблений 198 г, сіль 2 г, борошно 6 г, олія 7 г, для фаршу — цибуля 24 г, олія 4 г, овочі консервовані 15 г або свіжі 25 г, часник 3 г, зелень петрушки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти