Головне меню

Популярні рецепти

Короп з яєчною начинкою (Закарпатська кухня)

Короп з яєчною начинкою (Закарпатська кухня)

Коропа середньої величини натирають розтертим з сіллю часни­ком всередині і ззовні і залишають на 15—20 хвилин.

Круто зварене яйце нарізають дрібними кубиками, з'єднують з нарізаною дрібними кубиками і злегка пасерованою на олії ріпчастою цибулею, заправляють сіллю та чорним молотим перцем, добре пере­мішують, і начиняють підготовлену рибу.

Наповнену рибу перев'язують нитками, обкачують у борошні, кла­дуть на сковороду з добре розігрітою олією і смажать 20—30 хвилин до утворення рум'яної кірочки.

Готового коропа можна подавати гарячим з смаженою картоплею або як холодну закуску.

Витрати продуктів на одного коропа: короп не­розроблений 594 г, часник 2 г, сіль 2 г, яйце 1 шт., цибуля 72 г, перець чорний молотий 0,02 г, олія 30 г.




Схожі кулінарні рецепти