Головне меню

Популярні рецепти

Короп, смажений у сметані (Закарпатська кухня)

Короп, смажений у сметані (Закарпатська кухня)

М'ясо коропа відокремлюють від кісток, нарізають невеликими кусками, натирають сіллю, обкачують у борошні і обсмажують з усіх боків на вершковому маслі. Потім рибу перекладають у каструлю, за­ливають сметаною, посипають сухарями, кладуть у гарячу духовку і запікають протягом 5—7 хвилин до готовності.

Подають на стіл разом з підливою із сметани.

Витрати продуктів на одну порцію: короп свіжий 189 г, сіль 3 г, масло вершкове 20 г, борошно 5 г, сметана 100 г, сухарі 15 г.




Схожі кулінарні рецепти