Головне меню

Популярні рецепти

Карасі в сметані (Закарпатська кухня)

Карасі в сметані (Закарпатська кухня)

Карасі обсушують рушником, натирають сіллю, посипають чорним перцем, обкачують у борошні й обсмажують з обох боків до рум'яного кольору.

Потім кладуть на змащену сковороду, обкладають кружальцями смаженої картоплі, заливають сметаною, посипають сухарями, збриз­кують розтопленим вершковим маслом і запікають у духовці.

Подають на стіл разом з підливою з сметани.

Витрати продуктів на одну порцію: карасі 157 г, сіль 3 г, перець чорний молотий 0,01 г, борошно 6 г, олія 10 г, картопля 300 г, жир 10 г, сметана 75 г, сухарі 5 г, масло вершкове 5 г.




Схожі кулінарні рецепти