Головне меню

Популярні рецепти

Форель по-угорськи (Закарпатська кухня)

Форель по-угорськи (Закарпатська кухня)

Форель натирають сіллю та розтертим часником ззовні і зсере­дини, посипають чорним молотим перцем і обкачують в борошні. Потім посипають червоним молотим перцем і смажать у добре розі­грітій олії з обох боків, до утворення рум'яної кірочки.

Смажену форель поливають часниковим соусом, подають з комбі­нованим гарніром і оформляють гілкою зелені.

Витрати продуктів на одну порцію: форель свіжа нерозроблена 186 г, сіль 3 г, часник 6 г, перець чорний молотий 0,01 г, олія 7 г, борошно 6 г, перець червоний молотий 0,01 г.




Схожі кулінарні рецепти