Головне меню

Популярні рецепти

Щука з соусом (Закарпатська кухня)

Щука з соусом (Закарпатська кухня)

Щуку нарізають по 2 куски на порцію.

Сало-шпик нарізають кубиками і підсмажують, пасерують в ньому цибулю і посипають червоним молотим солодким перцем. Потім в каструлю з пасерованою цибулею кладуть нарізані куски щуки, до­дають трохи рибного бульйону і припускають 10 хвилин. Свіжі помідори та свіжий солодкий перець нарізають кубиками, кладуть у каструлю поверх риби, тушкують 5 хвилин, заправляють сметаною, змішаною з пасерованим борошном, солять і доводять до готовності.

Готову рибу подають гарячою разом з соусом. На гарнір дають дрібні галушки.

Витрати продуктів на одну порцію: щука 250 г, са­ло-шпик 10 г, цибуля 12 г, перець червоний молотий солодкий 5 г, помідори свіжі 12 г, перець свіжий солодкий 20 г, сметана 12 г, борошно 2 г, сіль 3 г.




Схожі кулінарні рецепти