123************* Крученики рибні (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Крученики рибні (Закарпатська кухня)

Крученики рибні (Закарпатська кухня)

Філе скумбрії ділять на дві частини. Одну частину відбивають. Другу половину розрізають на куски, пропускають через м'ясоруб­ку, додають пасеровану цибулю, розмочений у воді білий хліб, яйце, сіль, перець чорний і добре перемішують.

Підготовлений фарш розкладають на відбиті куски філе, згор­тають у трубку, обв'язують нитками, обкачують у борошні, змо­чують у збитому яйці і смажать на вершковому маслі 12—15 хвилин до готовності.

Готові гарячі крученики подають із смаженою картоплею або картопляним пюре і прикрашають зеленню.

Витрати продуктів на одну порцію: філе скумбрії 220 г, цибуля 35 г, жир 5 г, хліб 15 г, яйце 1/2 шт., сіль 2 г, перець чор­ний молотий 0,02 г, борошно 5 г, масло вершкове 10 г, зелень петруш­ки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти