Головне меню

Популярні рецепти

Крученики рибні (Закарпатська кухня)

Крученики рибні (Закарпатська кухня)

Філе скумбрії ділять на дві частини. Одну частину відбивають. Другу половину розрізають на куски, пропускають через м'ясоруб­ку, додають пасеровану цибулю, розмочений у воді білий хліб, яйце, сіль, перець чорний і добре перемішують.

Підготовлений фарш розкладають на відбиті куски філе, згор­тають у трубку, обв'язують нитками, обкачують у борошні, змо­чують у збитому яйці і смажать на вершковому маслі 12—15 хвилин до готовності.

Готові гарячі крученики подають із смаженою картоплею або картопляним пюре і прикрашають зеленню.

Витрати продуктів на одну порцію: філе скумбрії 220 г, цибуля 35 г, жир 5 г, хліб 15 г, яйце 1/2 шт., сіль 2 г, перець чор­ний молотий 0,02 г, борошно 5 г, масло вершкове 10 г, зелень петруш­ки 3 г.




Схожі кулінарні рецепти