Головне меню

Популярні рецепти

Рибні кульки (Закарпатська кухня)

Рибні кульки (Закарпатська кухня)

Філе хека з шкірою та попередньо замочений у молоці білий хліб пропускають через м'ясорубку, додають сіль та чорний перець і ви­мішують. З приготовленої маси формують невеликі коржі. На сере­дину коржа кладуть фарш з дрібно нарізаних яєць, цибулі та зелені петрушки, заправляють сіллю і чорним перцем. Потім краї коржа з'єднують і формують кульки. Потім кульки обкачують у борошні, змочують у збитому яйці, панірують у дрібно нарізаних кусочках хліба і обсмажують протягом 8—10 хвилин до золотистого кольору.

Готові кульки подають з комбінованим гарніром і поливають сме­танним соусом з томатом.

Витрати продуктів на одну порцію: риба хек сріб­лястий 110 г, хліб білий 43 г, молоко 10 г, борошно 2 г, яйце 1/4 шт., сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г. Для фаршу — яйце 1/2 шт., цибуля 14 г, перець чорний молотий 0,01 г, зелень петрушки 3 г, сіль 1 г. Для панірування — хліб білий пшеничний 20 г, яйце 1/4 шт., борошно 10 г, жир 5 г, соус сметанний з томатом 48 г.




Схожі кулінарні рецепти