Головне меню

Популярні рецепти

Ковбаски рибні в соусі (Закарпатська кухня)

Ковбаски рибні в соусі (Закарпатська кухня)

Рибне філе із судака або ледяної нарізають невеликими куска­ми, пропускають через м'ясорубку два рази разом з цибулею, шпи­ком та розмоченим у молоці білим хлібом, додають сире яйце, за­правляють чорним перцем, сіллю і все добре перемішують.

З приготовленої маси формують ковбаски завдовжки 10—12 см, обкачуючи їх у сухарях, смажать у жирі (фритюрі). Після цього ковбаски кладуть у каструлю або сотейник, заливають соусом сметан­ним з томатом, ставлять у духовку і тушкують до готовності.

Ковбаски подають на стіл гарячими із смаженою картоплею.

Витрати продуктів на одну порцію: риба судак 135 г або риба ледяна 144 г, цибуля 17 г, сало-шпик 10 г, хліб білий 13 г, молоко 20 г, яйце 1/4 шт., сіль 3 г, перець чорний молотий 0,03 г, сухарі 10 г, жир 8 г, соус сметанний з томатом — 75 г.




Схожі кулінарні рецепти