Головне меню

Популярні рецепти

Шашлик із риби (Закарпатська кухня)

Шашлик із риби (Закарпатська кухня)

Підготовлене рибне філе з шкірою, нарізають кусками вагою 30—40 г, укладають у посуд, додають цибулю, нарізану кружаль­цями, солять, посипають чорним перцем, заливають оцтом, розчи­неним у воді з цукром і ставлять у холодне місце на 5—6 годин.

Потім куски риби нанизують на невеличкі дерев'яні палички впе­реміж з цибулею, змочують в рідині з молока, борошна та яйця і смажать на сковороді у гарячій олії до золотистого кольору.

Готовий гарячий шашлик подають з овочевим салатом.

Витрати продуктів на одну порцію: риба судак 178 г або тріска 209 г, цибуля 24 г, оцет 10 г, цукор 1 г, молоко 30 г, борошно 20 г, яйце 1 шт., сіль 2 г, перець чорний молотий 0,03 г, олія 15 г, салат овочевий 100 г.




Схожі кулінарні рецепти