Головне меню

Популярні рецепти

Підлива з печериць (до м'ясних і рибних страв)

Підлива з печериць (до м'ясних і рибних страв)

Видавлюють сік з 1/2 лимона, вливають в нього холодну воду, а потім обчищають шкірку з пе­чериць і кладуть їх у воду з лимонним соком. В каструлю кладуть вершкове масло, пше­ничне борошно, сік з другої половини лимона, м'ясний буль­йон, змішують, додають обчи­щені печериці, добре їх прова­рюють під покришкою. Сирі жовтки змішують з вершками і потроху вливають їх у підливу, додають на смак сіль і дрібно нарізану зелень петрушки. По­дають до м'ясних і рибних страв.

На 10 печериць — 11/2 ст. лож­ки масла, ст. ложки пше­ничного борошна, 1 лимон, 1/2 склянки бульйону, 1 жовток, 1 ст. ложку вершків.




Схожі кулінарні рецепти