Головне меню

Популярні рецепти

Соус томатний з грибами

Соус томатний з грибами

Дрібно нарізану цибулю злегка пасерують. Гриби свіжі, попе­редньо припущені до півготовності, або гриби сушені варені нарі­зають тонкою соломкою і разом з цибулею смажать 3—5 хвилин. По­тім підсмажені гриби та цибулю з'єднують з томатним соусом і варять 10—15 хвилин. В кінці варіння в соус додають часник, біле сухе вино і заправляють маргарином або вершковим маслом. Соус можна готу­вати і без вина.

Соус подають до страв з відвареного та смаженого м'яса.

Витрати продуктів для приготування 1 кг соусу томатного з грибами: соус червоний основний 700 г, цибуля 238 г, гриби свіжі 197 г або гриби сушені 51 г, жир 20 г, вино біле сухе 100 г, часник 4 г, маргарин столовий або масло вершко­ве 40 г.




Схожі кулінарні рецепти