Головне меню

Популярні рецепти

Свинина з овочами
Свинина з овочами

Нарізане дрібними кубиками свиняче м'ясо солять, посипають бо­рошном і обсмажують у жирі до рум'яного кольору. Горох варять до півготовності. Цибулю і коріння шаткують.

У змащений маслом сотейник кладуть шарами частину коріння і цибулі, на них — обсмажену свинину, а на неї — напівзварений го­рох. Зверху на горох кладуть другу половину коріння, змішаного з Цибулею, меленим перцем та лавровим листом, солять, заливають буль­йоном, тушкують 20 — 25 хв., потім заливають сметаною, обсмаже­ним з жиром томатом-пюре і ставлять у духовку на 8—10 хв.

Подаючи на стіл, свинину посипають зеленню петрушки.

На 500 г свинини — 1 склянку гороху, ½  склянки сметани, 2 ст. ложки томату-пюре, 1 ст. ложку пшеничного борошна,  2,5 ст. ложки вершкового масла, 2 цибулини, по 1 кореню петрушки і пастернаку, 2 корені моркви, 1 лавровий листок, 1 ст. ложку Дрібно посіченої зелені петрушки, 3/4, склянки бульйону.




Схожі кулінарні рецепти