Головне меню

Популярні рецепти

Свинина, тушкована з капустою і картоплею
Свинина, тушкована з капустою і картоплею

Нарізане середніми кубиками (1,5—2 см) свиняче м'ясо солять, кладуть на сковороду, смажать на смальці з цибулею; перекладають у сотейник, додають шаткованої свіжої капусти, бульйону, кмину, солі, смажать до півготовності 20—25 хв., кладуть обчищену, наріза­ну кубиками смажену картоплю і тушкують все до готовності.

Подаючи на стіл, свинину посипають зеленню петрушки.

На 500 г свинини — 11/2 кг свіжої капусти, 2 ст. ложки смальцю, 350 г картоплі, 2 цибулини, 1/2 чайної ложки кмину, 1/2 склянки бульйону, 1 ст. ложку дрібно посіче­ної зелені петрушки.




Схожі кулінарні рецепти