Головне меню

Популярні рецепти

Свинина, тушкована з капустою і яблуками
Свинина, тушкована з капустою і яблуками

Свинину промивають, кладуть на сковороду з розігрітим жиром і смажать до готовності. Смажену свинину нарізують шматочками. Сві­жу капусту дрібно шаткують, добре перетирають з сіллю, тушкують 25—30 хв. і змішують з посіченою злегка обсмаженою цибулею. Яблука після видалення насіння нарізують.

У сотейник або каструлю шарами кладуть капусту, нарізану сви­нину і яблука. Так повторюють кілька разів, поливаючи при цьому кожний шар розігрітим маслом. Потім заливають бульйоном, в якому варилась свинина, накривають кришкою і тушкують 30—40 хв. у духовці або на плиті.

На 500 г свинини — 1 кг свіжої капусти, 200 г яблук, 3 ст. ложки вершкового масла. 2 цибулини, 1 склянку бульйону.




Схожі кулінарні рецепти