Головне меню

Популярні рецепти

Свиняча грудинка з капустою
Свиняча грудинка з капустою

Свинячу грудинку солять, смажать до готовності, поливаючи че­рез кожні 8—10 хв. соком і жиром, в якому вона смажиться. Сма­жену грудинку нарізують порціонними кусками, заправляють злегка підсмаженими борошном і цибулею, тома­том, перцем, цукром, сіллю (за смаком) і продовжують тушкувати ще 8—10 хв.

Свіжу капусту шаткують, поливають оцтом (квашену капусту віджимають) і тушкують до готовності.

Подаючи грудинку на стіл, на гарнір кладуть підготовлену капусту і поливають соком і жиром, в якому смажилась гру­динка.

На 500 г грудинки — 2 ст. ложки жиру, 500 г свіжої капусти або 450 г квашеної, 1 цибулину, 2 ст. ложки томату-пюре, по 1 ст. ложці оцту і цукру, 2 горошини гіркого перцю, 1 лавровий листок.




Схожі кулінарні рецепти