Головне меню

Популярні рецепти

Свиняча грудинка з картоплею і цибулею

Свиняча грудинка з картоплею і цибулею

Помиту свинячу грудинку солять і смажать на сковорідці з розігрітим жи­ром до готовності, час від часу поливаючи жиром, в якому вона смажиться.

Обчищену, помиту картоплю та цибулю, нарізані кубиками (роз­міром 1 см), смажать в різних посудинах до рум'яного кольору, солять, а потім перекладають їх в одну посудину.

Смажену грудинку нарізують порціями, кладуть у сотейник або каструлю, посипають меленим перцем, зверху кладуть змішану з ци­булею картоплю, заливають соком і жиром, в якому смажилась гру­динка, і ставлять на 10—15 хв. у духовку.

Подають грудинку на стіл разом з картоплею і цибулею.

На 500 г свинячої грудинки — 1 кг картоплі, 2 цибулини, 21/2 ст. ложки смальцю, 3 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти